egecCcCcCc Picopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:53 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi FiveM'e girerken bu hatayı alıyorum. FiveM'i, GTA V ve Rockstar Launcher'ı yönetici olarak çalıştırmıyorum. Rockstar ve FiveM'i silip yükledim, bir şey değişmedi. Dosya Ekleri image.png 12,9 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:01
Başlıkta gördüğünüz gibi FiveM'e girerken bu hatayı alıyorum. FiveM'i, GTA V ve Rockstar Launcher'ı yönetici olarak çalıştırmıyorum. Rockstar ve FiveM'i silip yükledim, bir şey değişmedi.
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #2 Oyununuz Epic gamesdemi hocam? Artı 0 Eksi
CemalArslan0 Zeptopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resepsiyon Dün 22:02 #3 Epic games sunucuları çökmüş durumda fivem doğrulayamıyor lisansı. Sanırım sunucular açılıncaya kadar bekleyeceğiz Artı 0 Eksi
Epic games sunucuları çökmüş durumda fivem doğrulayamıyor lisansı. Sanırım sunucular açılıncaya kadar bekleyeceğiz
KS KS egecCcCcCc Picopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:04 #4 kadirbgcii dedi: Oyununuz Epic gamesdemi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet CemalArslan0 dedi: Epic games sunucuları çökmüş durumda fivem doğrulayamıyor lisansı. Sanırım sunucular açılıncaya kadar bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla... Bende diyorum linked da epic gözüküyor fivem neden okumuyor kafayı yedim valla epic açıklama yaptımı çöktüğüne dair Artı 0 Eksi
kadirbgcii dedi: Oyununuz Epic gamesdemi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet CemalArslan0 dedi: Epic games sunucuları çökmüş durumda fivem doğrulayamıyor lisansı. Sanırım sunucular açılıncaya kadar bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla... Bende diyorum linked da epic gözüküyor fivem neden okumuyor kafayı yedim valla epic açıklama yaptımı çöktüğüne dair
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 920 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:05 #5 egecCcCcCc dedi: Evet. Bende diyorum linked da Epic gözüküyor FiveM neden okumuyor kafayı yedim vallahi Epic açıklama yaptımı çöktüğüne dair. Genişletmek için tıkla... Açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama çöktü herkeste şu an sorunlar var normal yani açılmaması. Artı 0 Eksi
egecCcCcCc dedi: Evet. Bende diyorum linked da Epic gözüküyor FiveM neden okumuyor kafayı yedim vallahi Epic açıklama yaptımı çöktüğüne dair. Genişletmek için tıkla... Açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama çöktü herkeste şu an sorunlar var normal yani açılmaması.
CemalArslan0 Zeptopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resepsiyon Dün 22:08 #6 egecCcCcCc dedi: Evet Bende diyorum linked da epic gözüküyor fivem neden okumuyor kafayı yedim valla epic açıklama yaptımı çöktüğüne dair Genişletmek için tıkla... Epic Games Store düÅtü mü? Güncel sorunlar ve kesintiler | Epic Games Store için mevcut sorunlar ve kesintiler. Web sitesi kapalı mı yoksa çalıÅmıyor mu? Neler olduÄunu gösteriyoruz. downdetector.tr saat 20:21 de başlamış sıkıntı sabaha kalmaz halledilir diye düşünüyorum evet epic games açıklama yaptı bu arada uğraşıyorlarmış Artı 0 Eksi
egecCcCcCc dedi: Evet Bende diyorum linked da epic gözüküyor fivem neden okumuyor kafayı yedim valla epic açıklama yaptımı çöktüğüne dair Genişletmek için tıkla... Epic Games Store düÅtü mü? Güncel sorunlar ve kesintiler | Epic Games Store için mevcut sorunlar ve kesintiler. Web sitesi kapalı mı yoksa çalıÅmıyor mu? Neler olduÄunu gösteriyoruz. downdetector.tr saat 20:21 de başlamış sıkıntı sabaha kalmaz halledilir diye düşünüyorum evet epic games açıklama yaptı bu arada uğraşıyorlarmış
KS KS egecCcCcCc Picopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:26 #7 CemalArslan0 dedi: Epic Games Store düÅtü mü? Güncel sorunlar ve kesintiler | Epic Games Store için mevcut sorunlar ve kesintiler. Web sitesi kapalı mı yoksa çalıÅmıyor mu? Neler olduÄunu gösteriyoruz. downdetector.tr saat 20:21 de başlamış sıkıntı sabaha kalmaz halledilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... benim saat 14den beri böyle hocam kadirbgcii dedi: Açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama çöktü herkeste şu an sorunlar var normal yani açılmaması. Genişletmek için tıkla... anladım hocam SUNUCULAR DÜZELMESİNE RAĞMEN SORUNUM GEÇMEMİŞTİR. bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleme: Bugün 01:00 Artı 0 Eksi
CemalArslan0 dedi: Epic Games Store düÅtü mü? Güncel sorunlar ve kesintiler | Epic Games Store için mevcut sorunlar ve kesintiler. Web sitesi kapalı mı yoksa çalıÅmıyor mu? Neler olduÄunu gösteriyoruz. downdetector.tr saat 20:21 de başlamış sıkıntı sabaha kalmaz halledilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... benim saat 14den beri böyle hocam kadirbgcii dedi: Açıklama yapıldı mı bilmiyorum ama çöktü herkeste şu an sorunlar var normal yani açılmaması. Genişletmek için tıkla... anladım hocam SUNUCULAR DÜZELMESİNE RAĞMEN SORUNUM GEÇMEMİŞTİR. bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.