BuğraBEYYO Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 FiveM'da oyuna girerken "Could not load component citizen-scripting-v8.dll Windows error code 127" diye bir hata alıyorum. Sabahtan beri uğraşıyorum, bu beşinci oldu. Son herhalde, tam oyun girerken veriyor hatayı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
FiveM'da oyuna girerken "Could not load component citizen-scripting-v8.dll Windows error code 127" diye bir hata alıyorum. Sabahtan beri uğraşıyorum, bu beşinci oldu. Son herhalde, tam oyun girerken veriyor hatayı.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 30 Nisan 2021 #2 Steam arkada açık mı giriyorsunuz? Açık girmiyorsanız açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS BuğraBEYYO Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Herixa dedi: Steam arkada açık mı giriyorsunuz? Açık girmiyorsanız açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Uyuya kalmışım kusura bakmayın hata düzelmedi Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Steam arkada açık mı giriyorsunuz? Açık girmiyorsanız açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Uyuya kalmışım kusura bakmayın hata düzelmedi