Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 16 Eylül 2022 #1 Merhaba FiveM'de oynarken bir süre sonra böyle bir hata veriyor ve oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Sürekli aynı crash hatasını alıyorum. Dosya Ekleri unknown.png 94 KB · Görüntüleme: 188
Merhaba FiveM'de oynarken bir süre sonra böyle bir hata veriyor ve oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Sürekli aynı crash hatasını alıyorum.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #2 Redax dedi: Merhaba FiveM'de oynarken bir süre sonra böyle bir hata veriyor ve oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Sürekli aynı crash hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Cache sildin mi ve sistem özelliklerin neler acaba ? Artı 0 Eksi
Redax dedi: Merhaba FiveM'de oynarken bir süre sonra böyle bir hata veriyor ve oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Sürekli aynı crash hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Cache sildin mi ve sistem özelliklerin neler acaba ?
KS KS Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 17 Eylül 2022 #3 SngrBob dedi: Cache sildin mi ve sistem özelliklerin neler acaba ? Genişletmek için tıkla... Cache sildim sadece 1 sunucuda oluyor. Redax dedi: Cache sildim sadece 1 sunucuda oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu 0 kasma ile oynayabiliyorum sistem özelliklerim kötü değil. Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Cache sildin mi ve sistem özelliklerin neler acaba ? Genişletmek için tıkla... Cache sildim sadece 1 sunucuda oluyor. Redax dedi: Cache sildim sadece 1 sunucuda oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu 0 kasma ile oynayabiliyorum sistem özelliklerim kötü değil.