Jadden Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Bu hatayı alıyorum, yazacaklara şimdiden teşekkürler.
23Oesadn Centipat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Rica ederim, şu FPS packlarini attığımız dosya neydi adi onu unuttum işte onu sil yükle yap.
Jadden Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 23Oesadn dedi: Rica ederim, şu FPS packlarini attığımız dosya neydi adi onu unuttum işte onu sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... FiveM hiç oynamadım diyecek kadar az oynadım aklına gelirse yazarsan çok iyi olur.
23Oesadn dedi: Rica ederim, şu FPS packlarini attığımız dosya neydi adi onu unuttum işte onu sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... FiveM hiç oynamadım diyecek kadar az oynadım aklına gelirse yazarsan çok iyi olur.
23Oesadn Centipat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #4 Jadden dedi: FiveM hiç oynamadım diyecek kadar az oynadım aklına gelirse yazarsan çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım citizen dosyasıydı.
Jadden dedi: FiveM hiç oynamadım diyecek kadar az oynadım aklına gelirse yazarsan çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım citizen dosyasıydı.
Jadden Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #5 23Oesadn dedi: Şimdi hatırladım citizen dosyasıydı. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı verdi hocam.
23Oesadn dedi: Şimdi hatırladım citizen dosyasıydı. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı verdi hocam.
23Oesadn Centipat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #6 Jadden dedi: Tekrar aynı hatayı verdi hocam. Genişletmek için tıkla... Citizen dosyasını silip yeniden kurdunuz değil mi hocam yanlışlık yok.
Jadden dedi: Tekrar aynı hatayı verdi hocam. Genişletmek için tıkla... Citizen dosyasını silip yeniden kurdunuz değil mi hocam yanlışlık yok.