tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 22 Mart 2020 #1 C# kullandım Launcher'ı kodlarken. Fakat bir noktada tıkandım. O da bu: Sunucudaki aktif oyuncu sayısını çekmenin bir yolunu bulamadım. FiveM'in sayfalarında dolaştım fakat henüz bulamadım. Fikri veya çözümü olan varsa şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
C# kullandım Launcher'ı kodlarken. Fakat bir noktada tıkandım. O da bu: Sunucudaki aktif oyuncu sayısını çekmenin bir yolunu bulamadım. FiveM'in sayfalarında dolaştım fakat henüz bulamadım. Fikri veya çözümü olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Kazım Karakaya Megapat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 135 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 23 Mart 2020 #2 Servers / FiveM server list FiveM server listesinden sunucuyu bularak websitesinden players kısmındaki veriyi çekip label textblock vs yazdırabilirsin Artı 0 Eksi
Servers / FiveM server list FiveM server listesinden sunucuyu bularak websitesinden players kısmındaki veriyi çekip label textblock vs yazdırabilirsin