egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Fivem'de bu hatayı alıyorum.
Suzikisan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 199 Çözümler 3 3 Kasım 2024 #2 DirectX tam anlamıyla eski sürümleriyle beraber kurulu ise bu sorun yüksek ihtimalle GPU kaynaklı bir sorun. Acaba grafik paketi kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
DirectX tam anlamıyla eski sürümleriyle beraber kurulu ise bu sorun yüksek ihtimalle GPU kaynaklı bir sorun. Acaba grafik paketi kullanıyor musunuz?
KS KS egemen194a Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #3 Suzikisan dedi: DirectX tam anlamıyla eski sürümleriyle beraber kurulu ise bu sorun yüksek ihtimalle GPU kaynaklı bir sorun. Acaba grafik paketi kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok kullanmıyorum Artı 0 Eksi
Suzikisan dedi: DirectX tam anlamıyla eski sürümleriyle beraber kurulu ise bu sorun yüksek ihtimalle GPU kaynaklı bir sorun. Acaba grafik paketi kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok kullanmıyorum