O omer24 Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 FiveM DC eşleşmesi nasıl kaldırılır?
A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 omer24 dedi: FiveM DC eşleşmesi nasıl kaldırılır? Genişletmek için tıkla... FiveM ne zaman Discord'la eşleşti hocam Steam olmasın o?
omer24 dedi: FiveM DC eşleşmesi nasıl kaldırılır? Genişletmek için tıkla... FiveM ne zaman Discord'la eşleşti hocam Steam olmasın o?
O omer24 Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 ALio9 dedi: FiveM ne zaman Discord'la eşleşti hocam Steam olmasın o? Genişletmek için tıkla... Hayır eşleşio Steam'den de kaldırma olur. Cevap verir misiniz? Son düzenleme: 7 Şubat 2023
ALio9 dedi: FiveM ne zaman Discord'la eşleşti hocam Steam olmasın o? Genişletmek için tıkla... Hayır eşleşio Steam'den de kaldırma olur. Cevap verir misiniz?
A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 Steam'den kaldırmayı ben bilmiyorum.
BayQinq Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ISS Bölge Satış Sorumlusu 7 Şubat 2023 #5 omer24 dedi: Hayır eşleşio Steam'den de kaldırma olur. Cevap verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discordda "Kullanıcı Ayarları" > Yetkili Uygulamalar (ismini hatırlamıyorum sanırım böyleydi) Burada Fivemi görürsünüz zaten. Onun dışında steam yetkilendirmesi yok. Zaten steam'in aracını kullanıyor.
omer24 dedi: Hayır eşleşio Steam'den de kaldırma olur. Cevap verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discordda "Kullanıcı Ayarları" > Yetkili Uygulamalar (ismini hatırlamıyorum sanırım böyleydi) Burada Fivemi görürsünüz zaten. Onun dışında steam yetkilendirmesi yok. Zaten steam'in aracını kullanıyor.
O omer24 Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 BayQinq dedi: Discord'da "kullanıcı ayarları" > yetkili uygulamalar (ismini hatırlamıyorum sanırım böyleydi) Burada FiveM'i görürsünüz zaten. Onun dışında Steam yetkilendirmesi yok. Zaten Steam'in aracını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.
BayQinq dedi: Discord'da "kullanıcı ayarları" > yetkili uygulamalar (ismini hatırlamıyorum sanırım böyleydi) Burada FiveM'i görürsünüz zaten. Onun dışında Steam yetkilendirmesi yok. Zaten Steam'in aracını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.