Tha6116 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 56 2 Temmuz 2021 #1 FiveM Discord değiştirme nasıl yapılır arkadaşlar?
MuratFVRY Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #2 Nasıl yani? Fivem sunucularını farklı discorda aktarma gibi birşey mi?
Tha6116 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 56 10 Temmuz 2021 #3 MuratFVRY dedi: Nasıl yani? Fivem sunucularını farklı discorda aktarma gibi birşey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım hesabını bağlıyor discorda.
MuratFVRY dedi: Nasıl yani? Fivem sunucularını farklı discorda aktarma gibi birşey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım hesabını bağlıyor discorda.
MuratFVRY Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 Tha6116 dedi: Hocam arkadaşım hesabını bağlıyor discorda. Genişletmek için tıkla... kanka discord açıkken fiveme giriş yaptığında otomatik bağlama bildirimi geliyor discorddan
Tha6116 dedi: Hocam arkadaşım hesabını bağlıyor discorda. Genişletmek için tıkla... kanka discord açıkken fiveme giriş yaptığında otomatik bağlama bildirimi geliyor discorddan
E Ensar Arslann Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #5 MuratFVRY dedi: Knk Discord açıkken FiveM'e giriş yaptığında otomatik bağlama bildirimi geliyor Discord'dan. Genişletmek için tıkla... Bana geldi tm dedim sonra arkadaşımın hesap bağlanmış.
MuratFVRY dedi: Knk Discord açıkken FiveM'e giriş yaptığında otomatik bağlama bildirimi geliyor Discord'dan. Genişletmek için tıkla... Bana geldi tm dedim sonra arkadaşımın hesap bağlanmış.