Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben GTA 5 FiveM'de bir grafik modu aldım. FiveM dosyalarına kurarsam normal GTA 5'te Online girebilir miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
Arkadaşlar merhaba. Ben GTA 5 FiveM'de bir grafik modu aldım. FiveM dosyalarına kurarsam normal GTA 5'te Online girebilir miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Ocak 2024 #2 Girersin fakat sadece oyunda sen olursun.
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 ardanoir dedi: Girersin fakat sadece oyunda sen olursun. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani örneğin arkadaşlarımla playlist falan yapabilir miyim?
ardanoir dedi: Girersin fakat sadece oyunda sen olursun. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani örneğin arkadaşlarımla playlist falan yapabilir miyim?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Ocak 2024 #4 Hennessey dedi: Nasıl yani örneğin arkadaşlarımla playlist falan yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarında da varsa oynayabilirsin.
Hennessey dedi: Nasıl yani örneğin arkadaşlarımla playlist falan yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarında da varsa oynayabilirsin.
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 ardanoir dedi: Arkadaşlarında da varsa oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... pekii. gtav in dosyasından 2 tane yapsam birisini online için birisinide fivem için kullansam ve fivem olana paketi kursam olurmu?
ardanoir dedi: Arkadaşlarında da varsa oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... pekii. gtav in dosyasından 2 tane yapsam birisini online için birisinide fivem için kullansam ve fivem olana paketi kursam olurmu?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Ocak 2024 #6 Hennessey dedi: pekii. gtav in dosyasından 2 tane yapsam birisini online için birisinide fivem için kullansam ve fivem olana paketi kursam olurmu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Hennessey dedi: pekii. gtav in dosyasından 2 tane yapsam birisini online için birisinide fivem için kullansam ve fivem olana paketi kursam olurmu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Y YAF Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #7 Fivemin GTA Dosya Konumu İle Bi İlişkisi Yok Ondan Dolayı Bir Sıkıntı Olmaz