FiveM DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - GPU Hatası

hAllederiz

Kilopat
Arkadaşlar problemin çözümünü bulabilen var mı? Konulara baktım GTA 5'in dosyalarının bütünlüğünü doğruladım olmadı. Cache dosyasında'kileri sildim olmadı. Problem oyundayken Alt+Tab yapınca çıkıyor.
Güncel.
Save information dedikten sonra rar dosyası çıkıyor. Rar dosyasının içeriği budur.

Dosya Ekleri

• 51.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 741
  • 1111.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 702
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba oynadığım oyunda "GPU aygıt örneği askıya alınmış" tarzında hata alıyorum. Eski kullandığım RX 470 ekran kartı takılı iken bu şekilde hata almıyordum. Ne yapmam gerekir? DDU programı ile sürücüleri sileyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı değişiminde öncelikle DDU ile driver kaldırmamız öneriliyor temizlik olsun diye. Kullanın

Hata alıyorsan,donma/takılma yaşıyorsan kaçınılmaz tek yol "DDU" hemde 3-4 dakikalık bir işlem.
Sürücü sorunlarımı bu program sayesinde çözüyorum.
Dediğiniz hata sürücü çakışmasından kaynaklı DDU ile kaldırıp RX570 için güncel sürücüyü yükleyin, kurarken PC'i ellemeyin kurulduktan sonra tekrar başlatın sorun düzelicektir.

Bilgisayarı başlatırken sürekli F8 tuşuna basın. Karşınıza çıkan menüden güvenli modu seçebilirsiniz.
F12 de olabilir.

Nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba, oynadığım oyunda "GPU aygıt örneği askıya alınmış" tarzında hata alıyorum. Eski kullandığım RX 470 ekran kartı takılı iken bu şekilde hata almıyordum. Ne yapmam gerekir? Oynadığım oyun FiveM role play.

Dosya Ekleri

• 51.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 303
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…