Çözüldü FiveM "Error generating ROS entitlement token 530" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JearNorm

Decapat
Daha fazla  
Eskiden FiveM'de kaliteli zamanlar geçirdiğim oldu fakat yeni PC aldığım için en baştan yükledim ama hiç almadığım ve çözümünü bulamadığım bir hata alıyorum.

Rockstar ile giriş yapmamı istediğinde yapıyorum ama bana şu hatayı veriyor.
"Error generating ROS entitlement token 530"
Çözümü var mıdır yoksa geçici bir sorun mu?

Eskiden FiveM'de kaliteli zamanlar geçirdiğim oldu fakat yeni PC aldığım için en baştan yükledim ama hiç almadığım ve çözümünü bulamadığım bir hata alıyorum.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Bende şimdi indirdim kurdum fakat aynı hatayı alıyorum.

Hocam fivemsel bir sorun ama ben modemi resetledim ve düzeldi.

Ne güzel hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Bende şimdi indirdim kurdum fakat aynı hatayı alıyorum.
Merhaba , su an bende bu sorunu yasiyorum ve 2 saattir beni ugrastiriyor bir cozum yolu biliyorsaniz lutfen paylasabilirmisiniz ? Hem modemi resetlerim hem windows defender ve windows firewall'i kapattim ama hicbir turlu sorunu cozemiyorum 4 kere de FiveM'i silip tekrardan yukledim yine de olmadi.

Merhaba , su an bende bu sorunu yasiyorum ve 2 saattir beni ugrastiriyor bir cozum yolu biliyorsaniz lutfen paylasabilirmisiniz ? Hem modemi resetlerim hem windows defender ve windows firewall'i kapattim ama hicbir turlu sorunu cozemiyorum 4 kere de FiveM'i silip tekrardan yukledim yine de olmadi.
Bende de aynı problem var şu an çözüm bulabildiniz mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı