FiveM fazla CPU kullanımı

kaanyrdgl

Hectopat
Merhaba sistemim aşağıda bulunmakta, öncelikle dün FiveM'e giriş yaparken dosyalar ile ilgili bir hata aldım ve bugün FiveM'i sildim Epic Games'den GTA V dosyalarını doğruladım ve eksik dosyayı indirdim ondan sonra da FiveM'i indirip kurdum ve oyuna girdiğim de cpumu çok fazla kullanıyordu eskiden Max %60 olurken şimdi %100'lerde geziyordu ve haliyle ısınıp oyunuma droplar girmeye başladı. Hatayı almadan önce böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım bu arada GTA V de bir sıkıntı yok 70+ FPS oynayabiliyorum ve cpum Max %60'larda oyun ayarlarım ve CPU kullanımım aşağıda var.
Sistemim;
  • ASRock A320M-HDV.
  • AMD Ryzen 3 1200 AF.
  • Sapphire RX560 4 GB OC.
  • 2x8 3000 MHz CL 16 DDR4 PC Gaming RAM.
  • Aero cool VX Plus 400W.

Dosya Ekleri

• settings.png
    937,8 KB · Görüntüleme: 225
  • settings1.png
    683,9 KB · Görüntüleme: 120
  • settings2.png
    684,2 KB · Görüntüleme: 145
  • 95.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 223
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ufak bir fivem serüvenim oldu. Gta v story mod da yüksek-normal-çok yüksek karışık ayarlarda 55 60 fps ortalama ile yağ gibi oynarken FiveM de aynı ayarlarda drop yiyordum ufak ufak ayarları ortaya çektiğimde toplarlamıştı. FiveM normal gta ya göre daha fazla kasıyor diye biliyorum. Ama cpu kullanımı neden 100 onu bilmiyorum.

Evet tabi ki de çok daha fazla script ve modlar var fakat eskiden olmayan bir şeyin neden şimdi olduğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…