arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.834 Çözümler 37 Yer 東京 10 Ekim 2023 #1 Dün bir tanıdıktan gördüm FiveM de FPS göstergesi CPU kullanımı GPU kullanımı ve VRAM kullanımı gözüküyordu. Ben de açmak istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2023
Dün bir tanıdıktan gördüm FiveM de FPS göstergesi CPU kullanımı GPU kullanımı ve VRAM kullanımı gözüküyordu. Ben de açmak istiyorum. Nasıl yaparım?
Çözüm snageX 10 Ekim 2023 arasmaras dedi: Dün bir tanıdıktan gördüm FiveM de FPS göstergesi CPU kullanımı GPU kullanımı ve VRAM kullanımı gözüküyordu. Ben de açmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Performance bar deniyor buna. Oyuna girerek konsolu açabilir, sol üstten Overlays'e basabilir ve Draw Performance diyebilirsin. Videolu anlatım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
arasmaras dedi: Dün bir tanıdıktan gördüm FiveM de FPS göstergesi CPU kullanımı GPU kullanımı ve VRAM kullanımı gözüküyordu. Ben de açmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Performance bar deniyor buna. Oyuna girerek konsolu açabilir, sol üstten Overlays'e basabilir ve Draw Performance diyebilirsin. Videolu anlatım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #2 arasmaras dedi: Dün bir tanıdıktan gördüm FiveM de FPS göstergesi CPU kullanımı GPU kullanımı ve VRAM kullanımı gözüküyordu. Ben de açmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Performance bar deniyor buna. Oyuna girerek konsolu açabilir, sol üstten Overlays'e basabilir ve Draw Performance diyebilirsin. Videolu anlatım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
arasmaras dedi: Dün bir tanıdıktan gördüm FiveM de FPS göstergesi CPU kullanımı GPU kullanımı ve VRAM kullanımı gözüküyordu. Ben de açmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Performance bar deniyor buna. Oyuna girerek konsolu açabilir, sol üstten Overlays'e basabilir ve Draw Performance diyebilirsin. Videolu anlatım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.834 Çözümler 37 Yer 東京 10 Ekim 2023 #3 Gösterdiğin için teşekkür ederim kral. Artı 0 Eksi