M manteroo Yoctopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 RAM 16 Ekran kartı gtx 1050 İşlemci intel i7 8750h FiveM'e girerken bu hatayı veriyor giremiyorum. Oyunu silip yükledim ama işe yaramadı ne yapabilirim?
FiveM'e girerken bu hatayı veriyor giremiyorum. Oyunu silip yükledim ama işe yaramadı ne yapabilirim?
sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #2 Bak orada bir tane dosya yolu verilmiş hatanın en altında. O yolu takip et ondan sonra orada ki dlc.rpf'i sil ondan sonra oyun dosyalarını doğrula. Ben böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Bak orada bir tane dosya yolu verilmiş hatanın en altında. O yolu takip et ondan sonra orada ki dlc.rpf'i sil ondan sonra oyun dosyalarını doğrula. Ben böyle çözmüştüm.
KS KS M manteroo Yoctopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 sezoy dedi: Bak orada bir tane dosya yolu verilmiş hatanın en altında. O yolu takip et ondan sonra orada ki dlc.rpf'i sil ben böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... onuda uyguladım sildikten sonra doğruladım ama doğrulamamam mı lazım acaba? Artı 0 Eksi
sezoy dedi: Bak orada bir tane dosya yolu verilmiş hatanın en altında. O yolu takip et ondan sonra orada ki dlc.rpf'i sil ben böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... onuda uyguladım sildikten sonra doğruladım ama doğrulamamam mı lazım acaba?
sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #4 manteroo dedi: onuda uyguladım sildikten sonra doğruladım ama doğrulamamam mı lazım acaba? Genişletmek için tıkla... Doğrulamamadan dene belki çalışır ama öyle olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
manteroo dedi: onuda uyguladım sildikten sonra doğruladım ama doğrulamamam mı lazım acaba? Genişletmek için tıkla... Doğrulamamadan dene belki çalışır ama öyle olduğunu sanmıyorum.
KS KS M manteroo Yoctopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #5 sezoy dedi: Doğrulamamadan dene belki çalışır ama öyle olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... onuda denedim fakat maalesef işe yaramadı yinede teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
sezoy dedi: Doğrulamamadan dene belki çalışır ama öyle olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... onuda denedim fakat maalesef işe yaramadı yinede teşekkür ederim.
F Furkanis Yoctopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #6 manteroo dedi: Eki Görüntüle 1253536 FiveM'e girerken bu hatayı veriyor giremiyorum. Oyunu silip yükledim ama işe yaramadı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de böyle diyor çözümünü araştırdım ama bir türlü anlayamadım acil cevap lazım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-22 195648.png 45,3 KB · Görüntüleme: 295 Artı 0 Eksi
manteroo dedi: Eki Görüntüle 1253536 FiveM'e girerken bu hatayı veriyor giremiyorum. Oyunu silip yükledim ama işe yaramadı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de böyle diyor çözümünü araştırdım ama bir türlü anlayamadım acil cevap lazım.