KemalBS Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 RAM 8GB Ekran kartı GTX 1650 SUPER Anakart ASUS EX-A320M-GAMING İşlemci Ryzen 3 3100 Merhaba, oyunu Epic Games'ten indirdim. FiveM'i kurup oyunun kurulu olduğu bölümü seçtiğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir? Dosya Ekleri resim_2022-07-18_131842695.png 9,4 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba, oyunu Epic Games'ten indirdim. FiveM'i kurup oyunun kurulu olduğu bölümü seçtiğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir?
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #2 KemalBS dedi: Merhaba, oyunu Epic Games'ten indirdim. FiveM'i kurup oyunun kurulu olduğu bölümü seçtiğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CitizenFX dosyasını bul not defteri ile düzenle - ıv path yazan yere - \GTAVV\GTAV - yaz KemalBS dedi: Teşekkür ederim sorunu çözdüm. Ancak şimdi de böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... başka bi sunucu denedinizmi Son düzenleme: 18 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
KemalBS dedi: Merhaba, oyunu Epic Games'ten indirdim. FiveM'i kurup oyunun kurulu olduğu bölümü seçtiğimde bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CitizenFX dosyasını bul not defteri ile düzenle - ıv path yazan yere - \GTAVV\GTAV - yaz KemalBS dedi: Teşekkür ederim sorunu çözdüm. Ancak şimdi de böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... başka bi sunucu denedinizmi