SELO123 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2025 #1 FiveM'e girerken bu sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yönetici olarak çalıştırmıyorum GTA'ya girdim oynadım ama olmuyor Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2025
FiveM'e girerken bu sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yönetici olarak çalıştırmıyorum GTA'ya girdim oynadım ama olmuyor
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.130 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2025 #2 SELO123 dedi: FiveM'e girerken bu sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2602129 Yönetici olarak çalıştırmıyorum GTA'ya girdim oynadım ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Burada kısaca diyor ki "oyunun sahipliği doğrulanamadı. Yönetici yerine normal kullanıcı olarak çalıştırın" diyor. Normal olarak çalıştırsan bile girmiyor mu acaba? Artı 0 Eksi
SELO123 dedi: FiveM'e girerken bu sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2602129 Yönetici olarak çalıştırmıyorum GTA'ya girdim oynadım ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Burada kısaca diyor ki "oyunun sahipliği doğrulanamadı. Yönetici yerine normal kullanıcı olarak çalıştırın" diyor. Normal olarak çalıştırsan bile girmiyor mu acaba?