Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 FiveM'e grafik modu yaptım. FPS aşırı derecede düştü. Nasıl kaldırabilirim? Değiştirdiğim dosyaların yedeğini almadım.
FiveM'e grafik modu yaptım. FPS aşırı derecede düştü. Nasıl kaldırabilirim? Değiştirdiğim dosyaların yedeğini almadım.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Esat Karaduman dedi: FiveM'e grafik modu yaptım. FPS aşırı derecede düştü. Nasıl kaldırabilirim? Değiştirdiğim dosyaların yedeğini almadım. Genişletmek için tıkla... Direk Citizen'i sil kendi otomatik tekrar indiriyor. SngrBob dedi: Direk citizeni sil kendi otomatik tekrar indiriyor. Genişletmek için tıkla... Sil FiveM'e tıkla ilk tıkladığında açılmaz, ikincisinde dosyaları tekrar yükler ve açılır. (ayarların silinmez) SngrBob dedi: Direk citizeni sil kendi otomatik tekrar indiriyor. Sil FiveM'e tıkla ilk tıkladığında açılmaz 2.sinde dosyaları tekrar yükler ve açılır. (ayarların silinmez) Genişletmek için tıkla... İşine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Esat Karaduman dedi: FiveM'e grafik modu yaptım. FPS aşırı derecede düştü. Nasıl kaldırabilirim? Değiştirdiğim dosyaların yedeğini almadım. Genişletmek için tıkla... Direk Citizen'i sil kendi otomatik tekrar indiriyor. SngrBob dedi: Direk citizeni sil kendi otomatik tekrar indiriyor. Genişletmek için tıkla... Sil FiveM'e tıkla ilk tıkladığında açılmaz, ikincisinde dosyaları tekrar yükler ve açılır. (ayarların silinmez) SngrBob dedi: Direk citizeni sil kendi otomatik tekrar indiriyor. Sil FiveM'e tıkla ilk tıkladığında açılmaz 2.sinde dosyaları tekrar yükler ve açılır. (ayarların silinmez) Genişletmek için tıkla... İşine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
KS KS Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 SngrBob dedi: Direk citizeni sil kendi otomatik tekrar indiriyor. Sil FiveM'e tıkla ilk tıkladığında açılmaz 2.sinde dosyaları tekrar yükler ve açılır. (ayarların silinmez) İşine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... FiveM'i sildim ve tekrar yükledim çözüldü. Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Direk citizeni sil kendi otomatik tekrar indiriyor. Sil FiveM'e tıkla ilk tıkladığında açılmaz 2.sinde dosyaları tekrar yükler ve açılır. (ayarların silinmez) İşine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... FiveM'i sildim ve tekrar yükledim çözüldü.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 Esat Karaduman dedi: FiveM'i sildim ve tekrar yükledim çözüldü. Genişletmek için tıkla... Her seferinde silip yüklemek istersen sen bilirsin sana kalmış. Artı 0 Eksi
Esat Karaduman dedi: FiveM'i sildim ve tekrar yükledim çözüldü. Genişletmek için tıkla... Her seferinde silip yüklemek istersen sen bilirsin sana kalmış.
KS KS Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #5 SngrBob dedi: Her seferinde silip yüklemek istersen sen bilirsin sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Senin yazdığını görmeden yapmıştım. Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Her seferinde silip yüklemek istersen sen bilirsin sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Senin yazdığını görmeden yapmıştım.