Scorpionnnn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 FiveM grafik paketi panel açılmıyor, normalde Home tuşu ile açılıyor fakat bende açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
FiveM grafik paketi panel açılmıyor, normalde Home tuşu ile açılıyor fakat bende açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #2 Scorpionnnn dedi: FiveM grafik paketi panel açılmıyor, normalde Home tuşu ile açılıyor fakat bende açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Reshade kurdun mu ? Artı 0 Eksi
Scorpionnnn dedi: FiveM grafik paketi panel açılmıyor, normalde Home tuşu ile açılıyor fakat bende açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Reshade kurdun mu ?
KS KS Scorpionnnn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 SngrBob dedi: ReShade kurdun mu? Genişletmek için tıkla... SngrBob dedi: ReShade kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum arkadaşım FiveM pack diye bir şey attı onu indirdim dediklerini yaptım o kadar. Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: ReShade kurdun mu? Genişletmek için tıkla... SngrBob dedi: ReShade kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum arkadaşım FiveM pack diye bir şey attı onu indirdim dediklerini yaptım o kadar.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #4 Scorpionnnn dedi: Bilmiyorum arkadaşım FiveM pack diye bir şey attı onu indirdim dediklerini yaptım o kadar. Genişletmek için tıkla... ReShade kurmadan çalışan grafik paketlerinde Home tuşu ile açılan panel yok. Artı 0 Eksi
Scorpionnnn dedi: Bilmiyorum arkadaşım FiveM pack diye bir şey attı onu indirdim dediklerini yaptım o kadar. Genişletmek için tıkla... ReShade kurmadan çalışan grafik paketlerinde Home tuşu ile açılan panel yok.