Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 6 Mart 2022 #1 Selam. Rockstar Launcher üzerinden Online oynuyorum, FiveM oynayacağım. Oyunu kopyalayıp Epic üzerinden garanti olsun diye çalıştırıyorum. Normal Social'dan aldığım oyunun içine kurarsam ban yer miyim dosya farklılıklarından?
Selam. Rockstar Launcher üzerinden Online oynuyorum, FiveM oynayacağım. Oyunu kopyalayıp Epic üzerinden garanti olsun diye çalıştırıyorum. Normal Social'dan aldığım oyunun içine kurarsam ban yer miyim dosya farklılıklarından?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 Sanmıyorum, ben yemedim. Artı 0 Eksi
borghesia Hectopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 240 Çözümler 4 Yer İlkadım, Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2080 - 2600X Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 Grafik paketleri dışında FiveM'den dolayı yasaklanan şimdiye kadar duymadım ve aynı şekilde bende yasaklanmadım. Herhangi bir problem olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Grafik paketleri dışında FiveM'den dolayı yasaklanan şimdiye kadar duymadım ve aynı şekilde bende yasaklanmadım. Herhangi bir problem olmayacaktır.