FiveM güvenilir mi?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
İlk kez indireceğim. Launcher'ini tarattım temiz çıktı VirusTotal'de. Güvenilir midir?

Evet, güvenli olmasa binlerce insan indirmezdi

Rockstar'ın satın aldığı şirkete güvenilir mi diye sormak...

Evet güvenilir kanka.

Rockstar'ın satın aldığı şirkete güvenilir mi diye sormak...

Evet güvenilir kanka.
Heralde satın aldığını biliyorum. Bazı kişiler konu açmış RP sunucuları için özel dosya indirmek gerekiyormuş ve bazen virüstotal bu dosyalara virüs diyormuş. O yüzden bu konuyu açtım.

Herhalde satın aldığını biliyorum. Bazı kişiler konu açmış RP sunucuları için özel dosya indirmek gerekiyormuş ve bazen VirusTotal bu dosyalara virüs diyormuş. O yüzden bu konuyu açtım.

İyide bunun FiveM'le bir alakası yok, bunun alakası senin girdiğin sunucu. Güvenilir sunuculara gir, zaten script dosyalarının içine virüs koymak zor bir iş.

İlk kez indireceğim. Launcher'ini tarattım temiz çıktı VirusTotal'de. Güvenilir midir?

Arada hackleniyor onun haricinde virüsle karşılaşmazsın diye düşünüyorum, Launcher taranmasının hiçbir hükmü yok oyuna girerken serverın paketini indiriyorsun.

Resmi sunucu var mı hiç FiveM'in.

Öyle sunucuları yok ama reklamını yaptığı sunucular var. Herhangi bir virüs ile karşılaşmazsın, eğer işkillenirsen FiveM'in cache dosyasını taratabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…