Yeniysen nonwl ye girersin zaten ancak dostum.Bunların arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha kaliteli?
- Viennav.
- Ria.
- Racon.
- Coast v
- Livev.
- Alfheim.
- Onlyrp.
Pek yeni degilim 150 saatim varYeniysen nonwl ye girersin zaten ancak dostum.
Ne tarz rol aradığına göre de değişiyor. Livev girebilirsin. Zaten Live Milas Ria Earth sunucu sahibi aynı kişi.Pek yeni degilim 150 saatim var
rol bilgim iyi
Sosyal rp olsun ortami da iyi olsun polis filan da olabilecegim bir sunucuNe tarz rol aradığına göre de değişiyor. Livev girebilirsin. Zaten Live Milas Ria Earth sunucu sahibi aynı kişi.
Bir senedir fivem oynamadığım için önerdiklerimin durumunu bilmiyorum. En son onlyrp de şeriflik yaparken kasaba kısmında çok gunrp vardı şehirde sosyal dönüyordu ama polislerin çalışma mantığı çok saçmaydı mesela örneğin her gün 17.00 dan sonra polisler iş yapabiliyordu. LiveV ye bir bak istersen.Sosyal rp olsun ortami da iyi olsun polis filan da olabilecegim bir sunucu
yasimdan dolayi alirlarmiki?Bir senedir fivem oynamadığım için önerdiklerimin durumunu bilmiyorum. En son onlyrp de şeriflik yaparken kasaba kısmında çok gunrp vardı şehirde sosyal dönüyordu ama polislerin çalışma mantığı çok saçmaydı mesela örneğin her gün 17.00 dan sonra polisler iş yapabiliyordu. LiveV ye bir bak istersen.
Yaşın kaç?yasimdan dolayi alirlarmiki?
yasim 16Yaşın kaç?
Sesin ince değilse her sunucu alır. 14 yaşındayken ben her sunucuya girebiliyordum yaşıma 19 diyordum sesimi de kalın şekilde çıkartıyordum.yasim 16
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.