Barlass17 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Normalde FiveM"a girebiliyordum ama böyle bir hata alıyorum. Çözümlere baktım cache dosyasını silmişler ama bende cache dosyası da yok.
Normalde FiveM"a girebiliyordum ama böyle bir hata alıyorum. Çözümlere baktım cache dosyasını silmişler ama bende cache dosyası da yok.
ExeBey Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Hocam isterseniz PC'yi yeniden başlatın olmazsa FiveM'i yeniden yükleyin yüklemeden önce dosyaları silin öyle indirin çok zahmetli bir iş değil zaten. Artı 0 Eksi
Hocam isterseniz PC'yi yeniden başlatın olmazsa FiveM'i yeniden yükleyin yüklemeden önce dosyaları silin öyle indirin çok zahmetli bir iş değil zaten.
KS KS Barlass17 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 Çok kez sil yükle yaptım ama asla PC'ye restart atmak aklıma gelmedi attım ve girdi biraz benim mallığım teşekkürler Artı 0 Eksi
Çok kez sil yükle yaptım ama asla PC'ye restart atmak aklıma gelmedi attım ve girdi biraz benim mallığım teşekkürler