FiveM hata vermeden çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

AslanYavrusu

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
1660 ti
Anakart
A320M gaming
İşlemci
R5 5500
Merhaba, FiveM'i önceden oynardım. Discord kapandığı için ben de salmıştım FiveM'i. Tekrar yükledim, oyuna girdikten 1 veya 2 dakika sonra hata vermeden direkt atıyor. GTA'yı silip yükledim, FiveM'i silip yükledim. Sistemim de gayet yeterli, virüs programı falan da yok bilgisayarda. GTA 5'in dosyalarında bütünlüğünü doğruladım, hâlâ aynı. Başka sunucuya girdim, orada da aynı sorun devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, FiveM'i önceden oynardım. Discord kapandığı için ben de salmıştım FiveM'i. Tekrar yükledim, oyuna girdikten 1 veya 2 dakika sonra hata vermeden direkt atıyor. GTA'yı silip yükledim, FiveM'i silip yükledim. Sistemim de gayet yeterli, virüs programı falan da yok bilgisayarda. GTA 5'in dosyalarında bütünlüğünü doğruladım, hâlâ aynı. Başka sunucuya girdim, orada da aynı sorun devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kanka bu ara bendede var oyunun öyle aptal ve saçma bir optimizasyon ayarı var ki. Ben 2 sene önce çok rahat 140 fps falan alıyodum geçen bi girdim 50 yukarısı görmüyor. Optimizasyonla bi alakası var bence çok kasma ara sıra dene

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı