FiveM hile kullanmadığım halde süresiz ban

art34

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Mağduriyetimi nereye anlatacağımı bilmiyorum, hiçbir yetkili yanıt vermiyor. Bugün FiveM oynarken (yeni bir sunucuda) 2 dakikalık arkada video açtım. Oyuna 2 dakika sonra döndüğümde ise ana menü ekranında Fiveguard Anticheat tarafından süresiz ban yediğim yazıyordu. Bazı arkadaşlar "Elbet hile açmışsındır, Cheat Engine falan açıksa yemişsindir" gibi söylemler kullanabilir. Hile falan kullanmadım. İnternette görüyordum insanlara "elbet hile açmıştır" diye ön yargı ile yaklaşıyordum. Yaşayınca anlıyor insan. Tek eğlencem buydu 1 gündür GTA 5 inmesini bekliyordum. 1 saat oynadım oynamadım hemen sebepsiz ban yedim. Yalvarırım yardımcı olun. Oynadığım sunucunun adı east RP şu expol isimli yayıncının sunucusu. Yardımcı olabilecek, bu sunucuda bilgi sahibi birisi varsa çok iyi olur. İyi günler dilerim.

Sizle benzer bir durum yaşayan bir kişiye yanıt olarak Fivem yetkilisi, bilgisayarınızda hile tespit edilmeden ban yiyemezsiniz, siz veya hesabı kullanan başka birisi hile açmıştır diyordu. Bilgisayarınızda üçüncü parti bir program var mıydı?

Sizle benzer bir durum yaşayan bir kişiye yanıt olarak FiveM yetkilisi, bilgisayarınızda hile tespit edilmeden ban yiyemezsiniz, siz veya hesabı kullanan başka birisi hile açmıştır diyordu. Bilgisayarınızda üçüncü parti bir program var mıydı?

Kesinlikle yok. Cheat Engine, veya başka bir hile programı. Hile programını geç, internetten sadece müzik ve Discord, Chrome setup gibi temel uygulamalar indirdim. Yakın zamanda reset attığım için bilgisayarımda internet üzerinden indirilmiş hiçbir şüpheli dosya yok. Tamamen hatalı yasaklama aldım.

Aynısı benimde başıma geldi. Sunucu yetkilisi banımı kaldırdı ama ertesi gün girerken yine ban yedim.

Default bir fg banıdır destege cık acarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı