FiveM İçin 8 GB RAM tavsiyesi

BugraKaratas0

Centipat
GTA 5 roleplay oynamaktan zevk aldığım için FiveM'i daha rahat oynatabilen bir bilgisayar haline getirmek istiyorum. Şu anki bilgisayarımın özellikleri;
  • B350M PRO VD Plus Anakart
  • MSI 1060 3G Ekran kartı
  • AMD Ryzen 5 2400G İşlemci
  • XPG 8 GB 3000MHz DDR4 RAM
  • Corsair 450W Güç kaynağı​
Ben bu bilgisayara bir 8 GB RAM daha takmak istiyorum önerebileceğiniz 250 lira bandında hangi RAM vardır?

Bu arada şüphelendiğim bir konu var alacağım RAM buraya sığacak mı?

Not: Bilgisayarı taşıyıp Vatan Bilgisayar'a veya İtopya'ya götürecek durumda değilim maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki belleği boş slota taktığınızda rahat takılıyor mu? Eğer takılıyorsa diğerini de takmak sorun olmaz herhalde. Ama şansınıza sizin belleklerin de tam orta kısmı şişkin. Yani işlemci fanına değebilir Ayrıca zaten işlemciniz APU bir işlemci. Mutlaka ikili bellek kullanmanız lazım. Tek kullandığınızda performans kaybınız olur. Elinizdeki belleğin aynısından bir tane daha alıp takarsanız oyunlarda daha yüksek FPS alırsınız. Normal düz bellekler olsaydı rahat sığardı derdim ama bu görüntüden emin olamadım.

Aynı modelini bütçemi zorlar ama alabilirim tek soru oraya sığacak mı ?

Ben Corsair modeli düşündüm bu arada ince olanlardan hani sığar diye belki ama bendeki şans işte bütçeyi ayarlarım her şey okey olur bu seferde bu çıktı başıma

GÜNCELLEME !

Belleği soldaki slota taktığımda sorunsuz bir şekilde oturdu işlemci fanıyla temas falanda yok. Aynı bellekten alsam takabilir miyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…