Sistemimde HDD yok. Sadece SSD var, ayarlar düşük gölgeler kapalı 1920x1080 oynuyorum. Görev yöneticisindeki ve oyundaki texture budget ayarını açmazsam haritanın altına düşüyorum, etraf yüklenmiyor ve düşük FPS oynuyorum. Ayarlarım düşük de olduğu için işlemcim %100 kullanıyor. Düşük FPS ve render sorunu var. Ekran kartı 1050 Ti olduğu için ona uygun darboğaz yapmayacak FiveM'i rahatlıkla oynayabileceğim işlemci önerisi. (8 GB RAM var 16 yapacağım)
Sunucuyla alakalı. Ne kadar iyi sistemin olursa olsun sunucu optimizasyonu sağlam olmadıkça performans göremeyeceksin. Roleplay için oynuyorsan zaten direkt bırak ve Rage MP, altV gibi platformlara bak.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sunucuyla alakalı. Ne kadar iyi sistemin olursa olsun sunucu optimizasyonu sağlam olmadıkça performans göremeyeceksin. Roleplay için oynuyorsan zaten direkt bırak ve Rage MP, altV gibi platformlara bak.
İsterseniz en iyi işlemciyi kullanın, sorun çözülmeyecek. Optimizasyonu leş. Benzer sunucularda 1050 Ti sistemle GTA SA'da 20 FPS aldığımı hatırlıyorum.