Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #1 Evet arkadaşlar internetim yüzünden GTA Online ve FiveM'e giremiyorum. Bana bilgisayara yukleyebilecegim VPN onerebilir misiniz? Ücretsiz olması tercihim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
Evet arkadaşlar internetim yüzünden GTA Online ve FiveM'e giremiyorum. Bana bilgisayara yukleyebilecegim VPN onerebilir misiniz? Ücretsiz olması tercihim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 9 Haziran 2023 #2 Hiçbir üçretsiz VPN ile oyundan keyif alamazsın. NordVPN öneririm. Ücretsiz değil.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #3 Nizel G dedi: Hiçbir ücretsiz VPN ile oyundan keyif alamazsın. NordVPN öneririm. Ücretsiz değil. Genişletmek için tıkla... Aslında VPNBook isimde yarıyordu fakat herhalde sunucu olarak bir sıkıntıya düştü. Bu arada teşekkür ederim proton VPN kullanmaya başladım.
Nizel G dedi: Hiçbir ücretsiz VPN ile oyundan keyif alamazsın. NordVPN öneririm. Ücretsiz değil. Genişletmek için tıkla... Aslında VPNBook isimde yarıyordu fakat herhalde sunucu olarak bir sıkıntıya düştü. Bu arada teşekkür ederim proton VPN kullanmaya başladım.