Arkadaşlar ben yaklaşık 30-40 FPS alıyorum normal hikaye modunda. Online'da ise daha fazla alıyorum. FiveM'de ise freeroam sunucuda takılacağım FPS düşer mi?
Arkadaşlar ben yaklaşık 30-40 FPS alıyorum normal hikaye modunda. Online'da ise daha fazla alıyorum. FiveM'de ise freeroam sunucuda takılacağım FPS düşer mi?
Açık söyleyeyim hiçbir sunucuya girmeyi bile başaramazsınız, 4 GB RAM E5430 ve HD 6570 2 GB sistemim vardı o zamanlar. Sunuculara giriş dahi yapamıyordum.
Yani FiveM'in olayı o değil, öyle sunuculara dahide 4 GB RAM ile giremezsin. GTA Online da da sana özel sunucuda oynuyorsun galiba yoksa mümkün değil o sistemin akıcı oynatması.
Fivem 'de düşer, ayrıca belleklerin 16 GB ise biraz sıkışır. Bende 32 GB bellekler var, 20 GB civarı kullanım gördüğüm oluyor. Fivem 'in optimizasyonu da biraz kötü sanırım, e sonuçta mod yani her şey çıkabilir.
FiveM'de düşer, ayrıca belleklerin 16 GB ise biraz sıkışır. Bende 32 GB bellekler var, 20 GB civarı kullanım gördüğüm oluyor. FiveM'in optimizasyonu da biraz kötü sanırım, e sonuçta mod yani her şey çıkabilir.