M Macchrow Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 7 19 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar FiveM uygulamasını indirirken hata alıyorum. Daha önce indirip silmiştim sonra tekrar indirmek istediğinde böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim, buna benzer hatalarda ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (13).png 46,9 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba arkadaşlar FiveM uygulamasını indirirken hata alıyorum. Daha önce indirip silmiştim sonra tekrar indirmek istediğinde böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim, buna benzer hatalarda ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Yiğit Görkem Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #2 Eğer yönetici olarak çalıştırıyorsanız ondan dolayı olabilir. Normal çift tıklayıp açın. Bende de öyle olmuştu. Artı 0 Eksi
Eğer yönetici olarak çalıştırıyorsanız ondan dolayı olabilir. Normal çift tıklayıp açın. Bende de öyle olmuştu.
KS KS M Macchrow Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 7 19 Mayıs 2020 #3 @Yiğit Görkem yönetici olarak çalıştırmıyorum, normal çift tıklıyorum %5-%20 doluyor ardından fotoğraftaki hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
@Yiğit Görkem yönetici olarak çalıştırmıyorum, normal çift tıklıyorum %5-%20 doluyor ardından fotoğraftaki hatayı alıyorum.