Weroxy Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar FiveM'de ismim Gigabyte olarak gözüküyor. Nasıl değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2024
Çözüm BayQinq 21 Ocak 2024 Weroxy dedi: Steam adım başka birşey zaten ? Genişletmek için tıkla... FiveM uygulamasını açın. Ayarlara basın Açılan menüde Oyuncu Adı kısmını değiştirmişsindir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla başka isim değiştirebileceğin bir yer yok steam ismin dışında
Weroxy dedi: Steam adım başka birşey zaten ? Genişletmek için tıkla... FiveM uygulamasını açın. Ayarlara basın Açılan menüde Oyuncu Adı kısmını değiştirmişsindir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla başka isim değiştirebileceğin bir yer yok steam ismin dışında
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.856 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 14 Ocak 2024 #2 Steam adınızı değişin. Artı 0 Eksi
KS KS Weroxy Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 Furkan Borak dedi: Steam adınızı değişin. Genişletmek için tıkla... Steam adım başka birşey zaten ? Artı 0 Eksi
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.856 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 14 Ocak 2024 #4 Öyle değil oyun içinden Steam adı bölümünü değişin. Artı 0 Eksi
BayQinq Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ISS Bölge Satış Sorumlusu 21 Ocak 2024 #5 Weroxy dedi: Steam adım başka birşey zaten ? Genişletmek için tıkla... FiveM uygulamasını açın. Ayarlara basın Açılan menüde Oyuncu Adı kısmını değiştirmişsindir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla başka isim değiştirebileceğin bir yer yok steam ismin dışında Artı 0 Eksi Çözüm
Weroxy dedi: Steam adım başka birşey zaten ? Genişletmek için tıkla... FiveM uygulamasını açın. Ayarlara basın Açılan menüde Oyuncu Adı kısmını değiştirmişsindir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla başka isim değiştirebileceğin bir yer yok steam ismin dışında