T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #1 Merhaba, ben FiveM de mdrp sunucusunda başvuru formundaki karakter hikayesi kısmında 3-4 tane hikaye yazdım ama saçma oldu. Yardım edin bir kayıt olamadım karakterim polis veya Mafia olacak adı fark etmez.
Merhaba, ben FiveM de mdrp sunucusunda başvuru formundaki karakter hikayesi kısmında 3-4 tane hikaye yazdım ama saçma oldu. Yardım edin bir kayıt olamadım karakterim polis veya Mafia olacak adı fark etmez.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 31 Temmuz 2022 #2 Güllü erhanın hikayesini kopyala yapıştır yap işte. Artı 0 Eksi
KS KS T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #3 Ester Hirsch dedi: Güllü erhanın hikayesini kopyala yapıştır yap işte. Genişletmek için tıkla... Mantıklı Artı 0 Eksi
Ester Hirsch dedi: Güllü erhanın hikayesini kopyala yapıştır yap işte. Genişletmek için tıkla... Mantıklı