S SonH Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 20 18 Mayıs 2020 #1 FiveM yuklerken aldıgım hata bu. Nasıl cozebılırım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
410212 Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 408 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #2 SonH dedi: FiveM yuklerken aldıgım hata bu. Nasıl cozebılırım? Eki Görüntüle 566248 Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı çok kez aldım hata gelse bile devam et hata geldiğinde hep FiveM'i tekrar aç yüklüyor ve sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
SonH dedi: FiveM yuklerken aldıgım hata bu. Nasıl cozebılırım? Eki Görüntüle 566248 Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı çok kez aldım hata gelse bile devam et hata geldiğinde hep FiveM'i tekrar aç yüklüyor ve sorunsuz çalışıyor.
KS KS S SonH Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 20 18 Mayıs 2020 #3 Silinen üye dedi: Aynı hatayı çok kez aldım hata gelse bile devam et hata geldiğinde hep FiveM'i tekrar aç yüklüyor ve sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hayır bende dırek kapanıyordu hatayı cozdum baska bır hata cıktı buna tamam dedıgım anda fıvem kapanıyor Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aynı hatayı çok kez aldım hata gelse bile devam et hata geldiğinde hep FiveM'i tekrar aç yüklüyor ve sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hayır bende dırek kapanıyordu hatayı cozdum baska bır hata cıktı buna tamam dedıgım anda fıvem kapanıyor
410212 Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 408 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #4 SonH dedi: hayır bende dırek kapanıyordu hatayı cozdum baska bır hata cıktı buna tamam dedıgım anda fıvem kapanıyorEki Görüntüle 566417 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Yoğunluktan dolayı oluyor olabilir. Artı 0 Eksi
SonH dedi: hayır bende dırek kapanıyordu hatayı cozdum baska bır hata cıktı buna tamam dedıgım anda fıvem kapanıyorEki Görüntüle 566417 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Yoğunluktan dolayı oluyor olabilir.