P Primeemir Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Merhaba, FiveM kurmaya çalışıyorum günlerdir. Ama hala zararlı dosya diyor. Nedenini bilenler yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Merhaba, FiveM kurmaya çalışıyorum günlerdir. Ama hala zararlı dosya diyor. Nedenini bilenler yazabilir mi?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #2 Primeemir dedi: Merhaba, FiveM kurmaya çalışıyorum günlerdir. Ama hala zararlı dosya diyor. Nedenini bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... FiveM 3.parti bir yazılım olduğu için false positive uyarısı veriyordur. Yoksa temiz bir uygulama. Artı 0 Eksi
Primeemir dedi: Merhaba, FiveM kurmaya çalışıyorum günlerdir. Ama hala zararlı dosya diyor. Nedenini bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... FiveM 3.parti bir yazılım olduğu için false positive uyarısı veriyordur. Yoksa temiz bir uygulama.
KS KS P Primeemir Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Hocam öyle değil kurulmda gta 5 seçiyorum çok zararlı dosya diyor Artı 0 Eksi
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #4 Primeemir dedi: Hocam öyle değil kurulmda gta 5 seçiyorum çok zararlı dosya diyor Genişletmek için tıkla... Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
Primeemir dedi: Hocam öyle değil kurulmda gta 5 seçiyorum çok zararlı dosya diyor Genişletmek için tıkla... Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı?
KS KS P Primeemir Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Gönderiyorum Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Buyrun Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Foto gelmemiş galiba sabah yapalım hocam müsaitseniz Son düzenleme: 2 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Gönderiyorum Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Buyrun Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Sypuina0 dedi: Hatanızı tam olarak anlamadım hocam. SS'lerle destekleme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Foto gelmemiş galiba sabah yapalım hocam müsaitseniz
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #6 Primeemir dedi: Gönderiyorum Buyrun Foto gelmemiş galiba sabah yapalım hocam müsaitseniz Genişletmek için tıkla... Olur hocam iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Primeemir dedi: Gönderiyorum Buyrun Foto gelmemiş galiba sabah yapalım hocam müsaitseniz Genişletmek için tıkla... Olur hocam iyi akşamlar.
KS KS P Primeemir Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 Sypuina0 dedi: Olur hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlarınız olsun Sypuina0 dedi: Olur hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-02 122054.png 124,5 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleme: 2 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Sypuina0 dedi: Olur hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlarınız olsun Sypuina0 dedi: Olur hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla...
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #8 Primeemir dedi: Hayırlı akşamlarınız olsun Genişletmek için tıkla... hocam kısayolu seçmek yerine öncelikle gta v kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumunu bul deyip bulduğu .exe dosyasını seçmeyi dener misiniz? eğer oyununuz steamdense steamda sağ tıklayıp dosya konumunu bul deyip oradan launcheri bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Primeemir dedi: Hayırlı akşamlarınız olsun Genişletmek için tıkla... hocam kısayolu seçmek yerine öncelikle gta v kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumunu bul deyip bulduğu .exe dosyasını seçmeyi dener misiniz? eğer oyununuz steamdense steamda sağ tıklayıp dosya konumunu bul deyip oradan launcheri bulabilirsiniz.