Qfvn Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Yakın zamanda Linux Mint kullanmayı düşünüyorum ama FiveM oynayan birisiyim. Mint üzürinden emülatör kullanmadan veya kullanarak oynayabilir miyim? Bir bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Yakın zamanda Linux Mint kullanmayı düşünüyorum ama FiveM oynayan birisiyim. Mint üzürinden emülatör kullanmadan veya kullanarak oynayabilir miyim? Bir bilgisi olan var mı?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 6 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Qfvn Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Fueren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun efendim inceleyeceğim.
Fueren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun efendim inceleyeceğim.