Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar eskiden FiveM oynardım ama ara vermiştim. Şimdi yükledim ama uygulamaya giremiyorum. "Login session has expired" diye bir hata veriyor. Her yolu denedim ama beceremedim. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Arkadaşlar eskiden FiveM oynardım ama ara vermiştim. Şimdi yükledim ama uygulamaya giremiyorum. "Login session has expired" diye bir hata veriyor. Her yolu denedim ama beceremedim. Ne yapmam gerekiyor?
tc0dev Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 bendede aynı hata oluyor. çözümünü bulamadım Artı 0 Eksi
nebilimee Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 tc0dev dedi: Bende de aynı hata oluyor. Çözümünü bulamadım Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım, bulan var mı? Artı 0 Eksi
tc0dev dedi: Bende de aynı hata oluyor. Çözümünü bulamadım Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım, bulan var mı?
meraklibirordek Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 Ben de aynı hatayı alıyorum, yok mudur bir çözümü? Arkadaşlar çözümü buldum, anlatıyorum: %appdata%'ye giriyoruz --> Local --> "DigitalEntitlements" klasörünü silin. --> Fivem'e giriş yapın. Sorun çözülmüştür. @nebilimee @tc0dev @Mamre Son düzenleme: 11 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Ben de aynı hatayı alıyorum, yok mudur bir çözümü? Arkadaşlar çözümü buldum, anlatıyorum: %appdata%'ye giriyoruz --> Local --> "DigitalEntitlements" klasörünü silin. --> Fivem'e giriş yapın. Sorun çözülmüştür. @nebilimee @tc0dev @Mamre