F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Mermi izini nasıl yapıyoruz adı nedir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (152).png 1,5 MB · Görüntüleme: 113
arashuayi Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 ff.spexx dedi: Mermi izini nasıl yapıyoruz adı nedir? Genişletmek için tıkla... Ordan yapılmaz dostum .rpf uzantılı bir tracer indirip Fivem Application Data Dosyasının içindeki mods klasörüne atman gerekli.
ff.spexx dedi: Mermi izini nasıl yapıyoruz adı nedir? Genişletmek için tıkla... Ordan yapılmaz dostum .rpf uzantılı bir tracer indirip Fivem Application Data Dosyasının içindeki mods klasörüne atman gerekli.
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 arashuayi dedi: Ordan yapılmaz dostum .rpf uzantılı bir tracer indirip Fivem Application Data Dosyasının içindeki mods klasörüne atman gerekli. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam erken cevabınız için teşekkürler
arashuayi dedi: Ordan yapılmaz dostum .rpf uzantılı bir tracer indirip Fivem Application Data Dosyasının içindeki mods klasörüne atman gerekli. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam erken cevabınız için teşekkürler