Sürprizbozan FiveM mülakatı nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yazarak rol mü yapılır şaka mısın sen nerdeyiz taş devrinde mi? Sessiz roleplayda kendini duygularını bile yansıtamazsın. Anladım hocam iyi akşamlar uzatmayalım. 3 günlük dünya boş ver.
Hocam bana da sesli roleplay dandik geliyor, sen o ev ortamında çeteci, mafya, polis, şerif rolünü nasıl yapabilirsin ki? Neyse, boş verin. Konuyu saptırmayalım daha da.

Hocam bana da sesli roleplay dandik geliyor, sen o ev ortamında çeteci, mafya, polis, şerif rolünü nasıl yapabilirsin ki? Neyse, boş verin. Konuyu saptırmayalım daha da.

Tamam o senin görüşün eyvallah. Zamanını aldım kusura bakma.

İlk önce siyah Sultan'la dağa çıkmaları bir rol hatası spor araçla dağa çıkamazsınız. Adamlar seninle dalga geçerken silahlarını bırakıyorlar ve senin de envanterinde bir GLOCK-18 bulunmakta. Burada hiçbir şey yapmayıp rolün gidişatına göre devam etmen gerekiyor çünkü kıyafetlerin olmadan silahına erişemezsin, donunda saklayacak değilsin ya?

Hocam FiveM artık oynanılmaz bir yer. Herkes'in amacı gunrp ve karşısındakini küçük düşürmek. Herkes kral olmak istiyor fakat hard rp sunucularda attığınız ssdekiler gibi. Oyuncuların çoğu Gunrp'ye yönelsede böyle sunucularda rol yapanlarda var.

Benden sana öneri: Bence girmeye çalışma bile, FiveM gerçekten çok düşük bir rol platformu. İlla GTA 5 olsun diyorsan; Alt:V, RAGE:MP platformlarına yönelebilirsin.

Bence en iyi rol platformu SA-MP'tır.

Kesinlikle katılıyorum. Rage MP'de Seven Roleplay var mesela SAMP sistemini uyguluyor. Sesli roleplayin pratikte o kadar da iyi olmadığını gördük.

FiveM'de hiç rastlamadım.

Yazarak rol mü yapılır şaka mısın sen nerdeyiz taş devrinde mi? Sessiz roleplayda kendini duygularını bile yansıtamazsın. Anladım hocam iyi akşamlar uzatmayalım. 3 günlük dünya boş ver.
10 yaşındaki çocuklara mafya rolü verilen sunucularda sesli oynamaktansa sessiz oynamayı tercih ederim. SA:MP serüvenim oldukça uzun yıllara dayanıyor, FiveM o kadar eski değil fakat ilk yıllarda FiveM RP anlamında muhteşemdi, çoluk çocuk sarmadan önce. Ek olarak SA:MP platformuna ses özelliği gelmiş sanırım.

FiveM'de hiç rastlamadım.

Olabilir, bir aralar WhoopRP vardı oranın kliplerine bir bakın isterseniz. Hala açık mı bilmiyorum ama izlerken bile keyif almıştım. Bu arada yanlış anlaşılmasın izlerken bile keyif almıştım derken FiveM izleyerek yorum yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…