Çözüldü FiveM nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dwnity

Hectopat
GTA 5'in cracki diye tahmin ediyorum bazı Discord sunucularında FiveM oynayan filan var mı diyorlar. Benim orijinal GTA 5'im var ama merak ediyorum MTA gibi bir şey mi?

Çözüm
Bunun için orijinal GTA kullanmak gerek değil mi? Herhalde GTA Online serverlerine sokuyordur.
Hayır, FiveM bir özelleştirilmiş çok oyunculu iskeletidir. FiveM sunucuları sanal sunucularda barındırılır ve barındırılan sunucuların merkezi sisteme attıkları kalp atışları (heartbeat) üzerinden her biri herkese açık listede listelenir. GTA Online ile bir bağlantısı yok tamamen ayrı bir altyapı.

FiveM oynamak için Rockstar lisanslı GTA V sahibi olmanız gerekir.
Bunun için orijinal GTA kullanmak gerek değil mi? Herhalde GTA Online serverlerine sokuyordur.
Hayır, FiveM bir özelleştirilmiş çok oyunculu iskeletidir. FiveM sunucuları sanal sunucularda barındırılır ve barındırılan sunucuların merkezi sisteme attıkları kalp atışları (heartbeat) üzerinden her biri herkese açık listede listelenir. GTA Online ile bir bağlantısı yok tamamen ayrı bir altyapı.

FiveM oynamak için Rockstar lisanslı GTA V sahibi olmanız gerekir.

Çözüm
FiveM de aynı MTA gibi işliyor. Deathmatch, RolePlay gibi sunucuları olan bir istemci. Harici olarak indirmeniz gerekiyor. GTA 5 dosyalarınızı kullanarak sunuculara bağlanmanızı sağlıyor. Özellikle VoRP ve Eightborn dönemlerinde RolePlay sunucuları çok revaçtaydı. Şu anda tabi popüleritesi biraz daha düşmüştür diye tahmin ediyorum.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı