C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, YouTube'da FiveM oynarken çatışma RP'sini çeken insanlar var. Program öneriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Merhaba arkadaşlar, YouTube'da FiveM oynarken çatışma RP'sini çeken insanlar var. Program öneriniz nedir?
S Swory Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Curre dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'da FiveM oynarken çatışma RP'sini çeken insanlar var. Program öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA programınından çekebilirsin onun dışında AMD'ninde kendine özgü video programı var. Artı 0 Eksi
Curre dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'da FiveM oynarken çatışma RP'sini çeken insanlar var. Program öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA programınından çekebilirsin onun dışında AMD'ninde kendine özgü video programı var.
5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #4 Curre dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'da FiveM oynarken çatışma RP'sini çeken insanlar var. Program öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... D3dgear,OBS,Bandicam ve Camtasia öneririm D3Dgear'ı ben MTA'da kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim Artı 0 Eksi
Curre dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube'da FiveM oynarken çatışma RP'sini çeken insanlar var. Program öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... D3dgear,OBS,Bandicam ve Camtasia öneririm D3Dgear'ı ben MTA'da kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
KS KS C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 Anladım çok sağolun Artı 0 Eksi