Freddy2 Zeptopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı R7 200 series Anakart Gigabayte İşlemci İ7 2600 Merhabalar, FiveM'de rol yaparken karşı taraftaki oyuncunun sesi bana kesik kesik geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bana yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, FiveM'de rol yaparken karşı taraftaki oyuncunun sesi bana kesik kesik geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bana yardımcı olur musunuz?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #2 Freddy2 dedi: Merhaba, FiveM'de rol yaparken karşı taraftaki oyuncunun sesi bana kesik kesik geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternetin ile alakalı internetin iyi ise TS sunucusundan kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Freddy2 dedi: Merhaba, FiveM'de rol yaparken karşı taraftaki oyuncunun sesi bana kesik kesik geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternetin ile alakalı internetin iyi ise TS sunucusundan kaynaklıdır.