6 674120 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 33 21 Aralık 2024 #1 Aga şimdi ben 2 tane paket buldum FiveM paketi FPS arttırma virüslü mü bilmiyorum. Siz halledebilir misiniz? Ben karar veremedim bir de. Citizen Nova - Google Drive drive.google.com pvp pack.zip drive.google.com YouTube videoları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et pvp pack.zip drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
Aga şimdi ben 2 tane paket buldum FiveM paketi FPS arttırma virüslü mü bilmiyorum. Siz halledebilir misiniz? Ben karar veremedim bir de. Citizen Nova - Google Drive drive.google.com pvp pack.zip drive.google.com YouTube videoları: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et pvp pack.zip drive.google.com
Eray12ee Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT RYZEN 5 5600X 16 GB RAM 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Virüs değil önceden kullandım ama bu packi önermem.