PoyrazPcAmetor Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Merhaba, FiveM'de pwuc RP girmek istiyorum ama hiç oynamadım. Ne kadar saat gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 3 Eylül 2022 #2 Ben ilk RP yapacağım zaman saat sormamışlardı. Bu arada PWUC sunucusunu önermem, çok kötü. Doktora yumruk attım diye ban yemek nedir arkadaş. Artı 0 Eksi
Ben ilk RP yapacağım zaman saat sormamışlardı. Bu arada PWUC sunucusunu önermem, çok kötü. Doktora yumruk attım diye ban yemek nedir arkadaş.
Zeunix Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 301 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 PoyrazPcAmetor dedi: Merhaba, FiveM'de pwuc RP girmek istiyorum ama hiç oynamadım. Ne kadar saat gerekli? Genişletmek için tıkla... Saat gerektirmiyor. Artı 0 Eksi
PoyrazPcAmetor dedi: Merhaba, FiveM'de pwuc RP girmek istiyorum ama hiç oynamadım. Ne kadar saat gerekli? Genişletmek için tıkla... Saat gerektirmiyor.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #4 PoyrazPcAmetor dedi: Merhaba, FiveM'de pwuc RP girmek istiyorum ama hiç oynamadım. Ne kadar saat gerekli? Genişletmek için tıkla... Oynama leş bir server. Artı 0 Eksi
PoyrazPcAmetor dedi: Merhaba, FiveM'de pwuc RP girmek istiyorum ama hiç oynamadım. Ne kadar saat gerekli? Genişletmek için tıkla... Oynama leş bir server.