FiveM Roleplay Sunucu Önerisi

KangalSucuk

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION
16 GB GSKILL RAM(8x2)
1 TB Samsung EVO 980
GIGABYTE A520M K V2
POWER BOOST VK-P1882B 650W
Meslek
Öğrenci
SA-MP tadında, yapılan en gerçekçi rollerin olduğu bir sunucu arıyorum. Gereksiz yeni yetme oyuncuların bulunduğu ortamlardan sıkıldım, normalde SA-MP oynuyordum fakat artık GTA V geçmek istiyorum ve sizden seçtiğime hiç pişman olmayacağım bir sunucu önermenizi rica ediyorum. Kural tanımayan insanlardan nefret ettiğimi de belirteyim, kuralları önemseyen birisiyim. Düzgün kuralları, ortamı, kitlesi ve kalitesi bulunan bir sunucu istiyorum.
Text/Voice olabilir.

Merhaba, Rage MP'deki sunucuları öneririm. Text ve hard rp dönüyor.
Hocam, hard rp her yerde döner. Ben sunucu arıyorum sağlayıcı değil, ek olarak RageMP'de nerede hard RP dönüyor? Rina mı :D Grand RP mi? :D Sunucu yok ki.

GTA World diyecekseniz sunucuda yeteri kadar insan yok şehir boş geliyor bana, denemiştim.

Son düzenleme:
Hocam, hard rp her yerde döner. Ben sunucu arıyorum sağlayıcı değil, ek olarak RageMP'de nerede hard RP dönüyor? Rina mı :D Grand RP mi? :D Sunucu yok ki.

GTA World diyecekseniz sunucuda yeteri kadar insan yok şehir boş geliyor bana, denemiştim.

Senin kafa iyi mi kral? Sen ya Hard RP'yi bilmiyorsun yada kendini biliyorum diye avutuyorsun. Yabancı Gta World sunucusu 1500+ oyuncu çekiyor, Türkiye sunucusu ise 250+ oyuncu çekiyor. 2012 yılından beri aktif olarak rol yapıyorum ve Fivem'ide senden daha çok biliyorum emin ol. Burada böyle tavsiye isteyip sonra alay ederek gibi cevap vermeninde mantığı yok. En iyisi sen Hard RP sunucularında rol yapma çünkü bazı kişiler ( senin gibi olanlar ) sunucunun ortamını düşürmekten ileriye gitmiyor.

Senin kafa iyi mi kral? Sen ya Hard RP'yi bilmiyorsun yada kendini biliyorum diye avutuyorsun. Yabancı Gta World sunucusu 1500+ oyuncu çekiyor, Türkiye sunucusu ise 250+ oyuncu çekiyor. 2012 yılından beri aktif olarak rol yapıyorum ve Fivem'ide senden daha çok biliyorum emin ol. Burada böyle tavsiye isteyip sonra alay ederek gibi cevap vermeninde mantığı yok. En iyisi sen Hard RP sunucularında rol yapma çünkü bazı kişiler ( senin gibi olanlar ) sunucunun ortamını düşürmekten ileriye gitmiyor.
Türkiye sunucusu 250+ mı çekiyor? Bence senin algı yeteneklerinde bir problem var, ben oynayacak sunucu bulamıyorum diyorum. World'de oyuncu yoktu ben oynarken, 3 ay rol yaptım şehirde gezerken insana sadece ghetto bölgelerde denk gelebildim. Özel etkinlikler dışında hiçbir yerde oyuncu yok, rol bilmememe nerden bağladın onu da çözebilmiş değilim. Burada sunucu tavsiyesi verilirken sen sağlayıcı tavsiyesi vermişsin, ben de bildiklerimi oraya yazıp güldüğüm için alay etmemle bağdaştırmışsın. Komik cidden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı