FiveM roleplay sunucusu önerisi

FiveM'de text roleplay yok, sosyal mi gun mı nasıl bir roleplay istediğini belirtmedin ama ben pwuc RP'de oynuyorum gelebilirsin %60 sosyal %40 gunrp dengeli bir sunucu.

FiveM'de text roleplay yok, sosyal mi gun mı nasıl bir roleplay istediğini belirtmedin ama ben pwuc RP'de oynuyorum gelebilirsin %60 sosyal %40 gunrp dengeli bir sunucu.

Pwuc hayatta gördüğüm en pay to win sv sahibini tanırım adminlerini de cok iyi bilirim para vermediğin sürece dışlanıyorsun RP kalitesi desen rezalet.

Pwuc hayatta gördüğüm en pay to Win sv sahibini tanırım adminlerini de cok iyi bilirim para vermediğin sürece dışlanıyorsun RP kalitesi desen rezalet.

RP kalitesi kimle yaptığına bağlı benim çetem var fakat ben görebileceğin en hard RP'yi yapıyorum? Non wl geldiğinde vurmak yerine adamlara oyunu gezdirip destek olmaya çalışıyorum :D?

Ayrıca profilini inceledimde fivem için her türlü soruna etiketleyin gibi birşey yazmışsın fps sorunu yaşıyorum 70 80 fps alırken bir gün 30 almaya başladım bi inceleyebilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı