KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 319 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ilk defa duydum Faction RP nedir? Bir kaç cümle ile açıklaması var mı? İnternette de bulamadım.
Arkadaşlar ilk defa duydum Faction RP nedir? Bir kaç cümle ile açıklaması var mı? İnternette de bulamadım.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 10 Şubat 2021 #2 Çete sisteminin ön planda olduğu, çete savaşları ile şehre hükmetmeyi amaçladığınız sunucu türü. Artı 0 Eksi
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 10 Şubat 2021 #3 FiveM'de bilmiyorum fakat sa: MP'de mafya, çete, gibi birliklerin toplumuna verilen isim Faction. Faction RP ise, o birliklerin rolüdür. Artı 0 Eksi
FiveM'de bilmiyorum fakat sa: MP'de mafya, çete, gibi birliklerin toplumuna verilen isim Faction. Faction RP ise, o birliklerin rolüdür.
KS KS KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 319 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #4 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
A Apache Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 özgün deniz dedi: Çete sisteminin ön planda olduğu, çete savaşları ile şehre hükmetmeyi amaçladığınız sunucu türü. Genişletmek için tıkla... Kanka iyi sallamissin oyle bir şey yok ceteler sehre hukmetmeye calismaz kendi Territory'sini edinmeye calisir. Artı 0 Eksi
özgün deniz dedi: Çete sisteminin ön planda olduğu, çete savaşları ile şehre hükmetmeyi amaçladığınız sunucu türü. Genişletmek için tıkla... Kanka iyi sallamissin oyle bir şey yok ceteler sehre hukmetmeye calismaz kendi Territory'sini edinmeye calisir.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 19 Nisan 2021 #6 Apache dedi: Kanka iyi sallamissin oyle bir şey yok ceteler sehre hukmetmeye calismaz kendi Territory'sini edinmeye calisir. Genişletmek için tıkla... Bölgeler arası savaş neden olur o zaman? Amaç tüm şehri bölgen yapmak ama mümkün mü? Hayır. Artı 0 Eksi
Apache dedi: Kanka iyi sallamissin oyle bir şey yok ceteler sehre hukmetmeye calismaz kendi Territory'sini edinmeye calisir. Genişletmek için tıkla... Bölgeler arası savaş neden olur o zaman? Amaç tüm şehri bölgen yapmak ama mümkün mü? Hayır.
okiminokami Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #7 özgün deniz dedi: Bölgeler arası savaş neden olur o zaman? Amaç tüm şehri bölgen yapmak ama mümkün mü? Hayır. Genişletmek için tıkla... Kanka sen hangi çetenin "şehire" hükmettiğini gördün.Şehire değil kendi olduğu bölgeyi ele geçirmeyi amaçlarlar. Artı 0 Eksi
özgün deniz dedi: Bölgeler arası savaş neden olur o zaman? Amaç tüm şehri bölgen yapmak ama mümkün mü? Hayır. Genişletmek için tıkla... Kanka sen hangi çetenin "şehire" hükmettiğini gördün.Şehire değil kendi olduğu bölgeyi ele geçirmeyi amaçlarlar.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 18 Mayıs 2021 #8 okiminokami dedi: Kanka sen hangi çetenin "şehre" hükmettiğini gördün. Şehre değil kendi olduğu bölgeyi ele geçirmeyi amaçlarlar. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim. Öyle olsa neden çete savaşları olsun. Her çetenin amacı bölgesini olabilen en yüksek noktaya çıkarmak, yapmak imkansız ama amaç o. Ki şehre hükmetmek tüm şehri yönetmek değil. Sözünü geçirmek vs. Artı 0 Eksi
okiminokami dedi: Kanka sen hangi çetenin "şehre" hükmettiğini gördün. Şehre değil kendi olduğu bölgeyi ele geçirmeyi amaçlarlar. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim. Öyle olsa neden çete savaşları olsun. Her çetenin amacı bölgesini olabilen en yüksek noktaya çıkarmak, yapmak imkansız ama amaç o. Ki şehre hükmetmek tüm şehri yönetmek değil. Sözünü geçirmek vs.