FiveM RP sunucu önerisi

Yaşınız kaç ve ses tonunuza göre'de gire bilirsiniz ben 17 yim 19 diyorum sesimden dolayı. [18den küçük olan bile bile kişileri alıyorlar çünkü sırf ekip diye öyle varsa böylede var.]

Yaşınız kaç ve ses tonunuza göre'de gire bilirsiniz ben 17 yim 19 diyorum sesimden dolayı. [18den küçük olan bile bile kişileri alıyorlar çünkü sırf ekip diye öyle varsa böylede var.]
Yaşım 14 hocam fakat ben bir kaç sunucu daha gezmiştim almamışlardı.
Sizin bir öneriniz var mı?

Yaşım 14 hocam fakat ben bir kaç sunucu daha gezmiştim almamışlardı.
Önerim budur, Sesin 18 altı gibi görünüyorsa.
Sana tavsiyem o zaman bir gang'a katıl ekip oluyorlar genelde o ekibe gir sunucu değiştirdiklerinde sende değişiyorsun, Gang lideri gidip isminizi söylüyor mülakat gibi boş işlerle ugraşmadan direkt permleri verip role giriyorsunuz.

Önerim budur, Sesin 18 altı gibi görünüyorsa.
Sana tavsiyem o zaman bir gang'a katıl ekip oluyorlar genelde o ekibe gir sunucu değiştirdiklerinde sende değişiyorsun, Gang lideri gidip isminizi söylüyor mülakat gibi boş işlerle ugraşmadan direkt permleri verip role giriyorsunuz.
Hocam gangi nereden bulacağım? Normal bir sunucu yok ki.Pwuc vardı banlandım çok iyiydi o server.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı