hamitsafa Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, Türk roleplay sunucusuna kayıt oldum, ancak RP hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sunucuda tek takılabilir miyim kimseye zarar vermeden?
Arkadaşlar herkese merhaba, Türk roleplay sunucusuna kayıt oldum, ancak RP hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sunucuda tek takılabilir miyim kimseye zarar vermeden?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 1 Eylül 2024 #2 Takılmaya çalışabilirsin ama birileri seni role çekerse sorun çıkabilir.
hamitsafa Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Peki sesli değil de chat ile RP yapılabilecek sunucu var mıdır? Konuşmaya utanıyorum ve yeni bir oyuncuyum hiç RP bilmiyorum çekiniyorum konuşmaya
Peki sesli değil de chat ile RP yapılabilecek sunucu var mıdır? Konuşmaya utanıyorum ve yeni bir oyuncuyum hiç RP bilmiyorum çekiniyorum konuşmaya