MuhammedSuphiGNS Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 21 25 Ocak 2025 #1 Merhaba, RP sunucusundayken birden sesim karşıya gitmemeye başladı gir çık yaptıktan sonra, sizce sorun nedir? Oyun ayarlarında her şey düzgün ve oyuncuların seslerini duyabiliyorum.
Merhaba, RP sunucusundayken birden sesim karşıya gitmemeye başladı gir çık yaptıktan sonra, sizce sorun nedir? Oyun ayarlarında her şey düzgün ve oyuncuların seslerini duyabiliyorum.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 25 Ocak 2025 #2 Voice Chat açık mı? Her hangi bir VPN kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS MuhammedSuphiGNS Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 21 26 Ocak 2025 #3 Furkan Borak dedi: Voice chat açık mı? Herhangi bir VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzelttim bilgisayarın mikrofon ayarlarından, kendi kendine sessize alınmıştı açınca tekrar çalıştı. Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Voice chat açık mı? Herhangi bir VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzelttim bilgisayarın mikrofon ayarlarından, kendi kendine sessize alınmıştı açınca tekrar çalıştı.