Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 380 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #11 foreal dedi: Bildiğiniz üzere FiveM de grafik paketleri var yakın zamanda değiştiyseniz etkisi olabilir veya modsunuzla ilgili. Genişletmek için tıkla... FiveM'i sildim yükledim her şey sıfırkende aynı şekilde.
foreal dedi: Bildiğiniz üzere FiveM de grafik paketleri var yakın zamanda değiştiyseniz etkisi olabilir veya modsunuzla ilgili. Genişletmek için tıkla... FiveM'i sildim yükledim her şey sıfırkende aynı şekilde.
foreal Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #12 Hocam belki de driver vs. güncel olmayabilir veya bir anda böyle olmadıysa belki de donanımsal olabilir sosyal değil de gun yapıyorsanız FPS arttırabilecek taktikler var araştırabilirsiniz.
Hocam belki de driver vs. güncel olmayabilir veya bir anda böyle olmadıysa belki de donanımsal olabilir sosyal değil de gun yapıyorsanız FPS arttırabilecek taktikler var araştırabilirsiniz.