FiveM RTX 4060 ile anlık FPS düşmesi oluyor

Manco

Hectopat
FiveM oynarken sürekli saliselik droplar yiyorum. Ne fight atabiliyorum ne de strafe oyun oynanmaz hale geliyor. Her yönü denedim grafikleri fulledim, düşürdüm. FiveM'i silip yükledim düzelmedi. Sıcaklılar vs. normal. FPS 150-200 arası gezerken 70-80'e düşüyor. Bunu nasıl çözeceğim cidden sinir bozmaya başladı. RDR2'de bile böyle bir şey yaşamadım.

Sistem:
  • RTX 4060.
  • R5 5600.
  • 16 GB RAM.

(Benzer sistem olan arkadaşlarımda hiç drop girmiyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin sorun aynı sunucuda mı oluyor, farklı sunucularda da oluyor mu? Çünkü FiveM güçlü sistemleri zorlayacak dereceye gelebiliyor. Sunucularda birçok mod eklentileri bunlara sebep olabiliyor.

darboğaz problemi uzun süre yaşadım yüksek ihtimalle işlemcinden dolayı işlemcini yükselt

Bahsettiğin sorun aynı sunucuda mı oluyor, farklı sunucularda da oluyor mu? Çünkü FiveM güçlü sistemleri zorlayacak dereceye gelebiliyor. Sunucularda birçok mod eklentileri bunlara sebep olabiliyor.
Her sunucuda var özellikle pvp sunucularda

Her sunucuda var özellikle pvp sunucularda
Üstteki arkadaşın dediği gibi darboğaz olabilir mi bir kontrol et istersen. Ssd'de kurulu ise oyun ki öyle sanıyorum ssd değerlerini takip et. İşlemcin çok ısınıyor mu? Ram frekansların kaçta? Yani bu droplar girdiği zaman msi afterburner kullanarak donanımlarını anlık olarak takip etmelisin ki sorun donanım kaynaklı mı yazılım kaynaklı mı öğrenelim.

işlemci 50 60 derece bide cpu'yu çok kullanıyor oyun gpu kullanımı düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…